Marius Trøje: En Kombination av Tradition och Funktionalitet

Den ikoniska Marius-tröjan är en del av Aclimas DesignWool-serie, känd för sitt klassiska norska Marius-mönster. Tröjan är tillverkad av 100% merinoull, vilket gör den både varm och bekväm, perfekt för outdoor-aktiviteter och vardagsbruk. Med sin jacquardstickade design och funktionella detaljer, såsom en dragkedja vid halsen, kombinerar den traditionell stil med modern funktionalitet.

Material och Konstruktion

Marius-tröjan är gjord av WarmWool, en typ av merinoull som är både elastisk och mjuk. Detta material är naturligt resistent mot lukt och kan enkelt luftas och torkas för snabb användning igen. De flata sömmarna minskar risken för hudirritation, vilket gör tröjan idealisk för lager-på-lager klädsel.

Design och Användning

Tröjans klassiska Marius-mönster har en rik historia och är ett populärt val för dem som vill ha både stil och funktionalitet i sina kläder. Den är idealisk för aktiviteter som vandring, camping eller bara för att hålla sig varm under kalla dagar. Den praktiska dragkedjan vid halsen gör att du enkelt kan reglera kroppstemperaturen beroende på väder och aktivitet.

Specifikationer

  • Material: 100% merinoull
  • Vikt: 235g i medium storlek
  • Fiber: 19,5 mikron
  • Tvättråd: Ullprogram

En fördel med att köpa från Outdoorpro.dk är att även om du bor i Sverige, kan du enkelt beställa och få tillgång till dessa kvalitetsprodukter från en dansk outdoor-butik.

Kundrecensioner

Kunder uppskattar Marius-tröjan för dess komfort och stil. Många noterar dess förmåga att hålla värmen utan att bli för varm, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Dock nämner några att storleken kan påverkas något efter tvätt, vilket är något att tänka på vid köp.

Vanliga Frågor

Är tröjan lämplig för vinteraktiviteter?

Ja, tack vare merinoullens naturliga isolerande egenskaper är tröjan mycket lämplig för vinteraktiviteter.

Kan jag beställa tröjan om jag bor i Sverige?

Ja, du kan enkelt beställa Marius-tröjan från Outdoorpro.dk och få den levererad till Sverige.

Hur tar jag bäst hand om min Marius-tröja?

För bästa resultat, tvätta tröjan på ullprogram och låt den lufttorka för att bevara dess form och kvalitet.